0162 - 31 96 39
5x goud op 5e streekontmoeting judo.

5x goud op 5e streekontmoeting judo

Zaterdag 7 april deden 11 judoka’s van Van Gils Sport mee aan de 5e streekontmoeting van dit seizoen. Alle judoka’s hebben zich van hun beste kant laten zien.

Roan Rullens wist “eindelijk” de partij te winnen van een judoka waar hij steeds tegen verloor. Als je in jezelf blijft geloven lukt het een keer zie je wel. Zijn jongere broertje Branco liet zien dat hij ook goed in vorm was. Alle partijen gingen goed op de laatste partij na. Deze jongen was wel heel erg groot voor je. Branco was zichtbaar teleurgesteld, maar verliezen hoort er ook bij.

Kayra Kilincarslan werd iets zwaarder ingedeeld om meer uitdaging te krijgen. Je liet zien dat je dit goed aan kon.

Voor Daan van den Dikkenberg was het zijn allereerste ontmoeting. Nog niet zo lang bij de judo en dan al meedoen is al een klasse op zich. Je wist één partij naar je toe te halen.

Op dezelfde mat als Daan was Sjoerd Massar ook aan het judoën. Wauw… wat heb jij hard gewerkt.

Marit Godschalk deed als enigste meisje vandaag van onze club mee. De training gisteren ging niet zo goed, maar na een slechte generale ging het vandaag een stuk beter. Je hebt er hard voor moeten werken en dat werd beloond.

Jonah Rosenbrand heeft vandaag weer veel overwonnen. Stapje voor stapje vooruit. Je hebt mooi judo laten zien.

Yens Rosenbrand heeft ondanks splinters in zijn hand 3 partijen gejudood. Wat ben ik toch trots op je dat je plezier hebt in je wedstrijden. Hopen dat je volgende keer een puntje kunt maken.

Voor Tibbe Gerritsen was dit pas zijn tweede streekontmoeting. Mooi om je zo met judo bezig te zien en wat maak jij een positieve groei door.

Lenn Stoop je hebt laten zien dat je een harde werker bent en je probeert verschillende technieken.

Als laatste vandaag vertelde Kjell Teuling dat hij er veel zin in had vandaag. Das altijd leuk om te horen. De eerste wedstrijd moest je er nog even in komen. De partij erna heb je hard gewerkt en ging je zelf nog door toen hard met je hoofd op de mat kwam. Klasse jongen! Ook jij hebt al veel stappen gemaakt.

Ik ben trots op alle judoka’s die vandaag aanwezig waren. Ook al gaat het niet altijd zoals je hoopt, het gaat er om dat je er plezier in hebt en wellicht heb je met andere kinderen een praatje gemaakt.

Hieronder de uitslagen van vandaag:

1e plaatsen waren er voor Kayra Kilincarslan, Roan Rullens, Jonah Rosenbrand, Sjoerd Massar en Tibbe Gerritsen.
2e plaats voor Marit Godschalk en Branco Rullens
3e plaats voor Daan van den Dikkenberg en Kjell Teuling
4e plaatsen voor Lenn Stoop en Yens Rosenbrand.

De laatste streekontmoeting is op 2 juni en zal plaatsvinden in Zevenbergen. Doe jij ook mee?

BACK