• Alles
  • Budo
  • Fitness
  • Groepslessen
  • Jeugd

Karate

De karate stijl die bij van Gils sport wordt beoefend is het Shotokan Karate-do welke is aagesloten bij de Rijkserkende sportbond KBN (Karate-do Bond Nederland).

Progress Fitness

Het ultieme trainingsprogramma, vanuit visie naar resultaat. Ervaar de voordelen van een personal trainer, maar dan betaalbaar!

BoksFit

BoksFit is een van de populairste groepslessen bij Van Gils Sport. De unieke combinatie van boksen en fitness staat garant voor een torenhoge verbranding en een duidelijke toename in zowel kracht als conditie.

Tacoyo

TACOYO is de meest complete groepsles van Nederland. Het is de enige les waar je spierkracht en uithoudingsvermogen traint gecombineerd met regelmatige ontspanning.

XCORE®

XCORE is al jaren een van de populairste groepslessen in Nederland. Door de bewegende massa in de buis is XCORE dé training voor sterkere buikspieren.

Club Fit

Club Fit is een groepsles waarbij je werkt aan je conditie, kracht en vetverbranding op leuke en afwisselende muziek. Door de wekelijkse variatie is deze groepsles populair bij zowel jong als oud.

Spinning

Spinning, ook wel bekend als Indoor Cycling, is dé ultieme groepsles als het gaat om Calorieën verbranden en het verbeteren van conditie.

Jeugdfitness

Tegenwoordig wordt er steeds minder bewogen door kinderen. Met ons jeugdfitness programma willen we hier graag verandering in brengen.

BoksFit Kids

BoksFit Kids is een mix van boksen en fitness, speciaal voor kids van 8 t/m 12 jaar.

Senioren Fitness

Senioren Fitness is sporten onder begeleiding voor de 60-plusser. Onder begeleiding van een deskundige trainer wordt er gewerkt aan het behouden of verbeteren van conditie, kracht, coördinatie en mobiliteit.

Judo

Judo is een van de verdedigingssporten bij Van Gils Sport. Tijdens de trainingen leer je de krachten van de tegenstander te gebruiken om jezelf te verdedigen.

Nunchaku-Do

Nunchaku-do is een Oosterse vechtkunst of vechtsport waarbij gebruik gemaakt wordt van de nunchaku.