0162 - 31 96 39

GOUD-ZILVER-BRONS VOOR VAN GILS SPORT NUNCHAKU-DO IN KAMPEN

Op zaterdag 26 januari j.l   waren een vijftal  nunchakuka’s van sportschool van Gils al vroeg op pad om deel te nemen aan het eerste nunchaku-do toernooi van dit jaar. Dit eerste toernooi in het nieuw jaar is “standdaard” het Henny Eek toernooi wat gehouden wordt in “zalencomplex  De Hanzenstad” in het fraaie plaatsje Kampen. Wel een stukje rijden maar dan zie je ook weer eens een mooi stukje Nederland.

Femke Redering was op deze dag opvallend aanwezig. Zo opvallend zelfs dat Femke op het eind van de dag een speciale prijs kreeg voor haar, als nieuwkomer, opvallende prestaties. Zij verrastte de jury met een “goede freestyle, een strakke kata en een solide kumite” zoals de woorden van de jury klonken. Daar mag je trots op zijn.

Thomas Pijnenburg ,Luke Boudewijns en Erik Meeuwissen hadden er zin in en begonnen vol goede moed aan het onderdeel Kata. Ze waren erg goed op dreef, echter de concurentie was net iets beter om voor de eerste plaats in aanmerking te komen. Een fraaie 2e en 3e en   4e  plaats was hun beloning.

Op het onderrdeel Kumite was Luke Boudewijns weer erg sterk. Tot aan de finale ging het allemaal voorspoedig. De finale partij moest hij echter uit handen geven en moest Luke het doen met een verdienstelijke 2e plaats. Thomas Pijnenburg was standvastig en wist ver te komen, helaas moest hij zijn meerder erkennen en greep net naast het podium. Datzelfde gold voor Yoram v Toorn.

Van Gils Sport nunchaku-do heeft een prima  start gemaakt voor het nieuwe jaar.

Uitslagen onderdeel Kata:

2e plaats: Erik Meeuwissen

3e plaats: Thomas Pijnenburg,  4e plaats: Luke Boudewijns,

Uitslagen onderdeel Kumite:

2e plaats: Luke Boudwijns

3e plaats: Femke Redering, Erik Meeuwissen

BACK