0162 - 31 96 39

Maak vrijblijvend kennis met Progress Fitness

Maak vrijblijvend kennis met Progress Fitness

Tijdens de vrijblijvende intake maak je kennis met een van onze personal trainers en voer je onder begeleiding een beweeganalyse uit.
Daarnaast heb je de mogelijkheid om verschillende metingen uit te voeren en vervolgens te evalueren.

Trainen in kleine groepen,
altijd onder begeleiding van een Personal Trainer!

Progress Fitness bestaat uit 3 fases waarvan de trainingen worden aangeboden in groepjes van maximaal 8 personen. Zo maak je gebruik van Personal Training voor een betaalbare prijs.

Ons uitgangspunt: Progress Fitness is voor iedereen toegankelijk & veilig. Vandaar de 3 fases. Je doet dus mee in de fase die bij jou en jouw doelstelling past.

Wil je bijvoorbeeld afvallen of je conditie verbeteren? Dan is Progress Fitness uitermate geschikt om aan deel te nemen.

Fase 1: Prepare

In de eerste fase van Progress Fitness “leer je” bewegen en werk je aan het versterken van de rompspieren. Deze fase is voor iedereen haalbaar maar het lichaam wordt absoluut uitgedaagd.

De nadruk voor de deelnemers ligt op de houding tijdens het uitvoeren van een 8-tal basisoefeningen. Voor mensen met rugklachten is dit programma uitermate geschikt.

Iedereen begint met dit programma (ook deelnemers met ambitie voor Fase 2 & 3), tenzij je de basisoefeningen al onder de knie hebt.

Fase 2: Progress

In de voorgaande fase heb je leren bewegen, nu gaat “het gewicht” erop. We dagen het lichaam verder uit.

De warming-up bestaat uit functionele oefeningen. De kern van de training heeft als doel een toename van belasting creëren zonder dat dit gepaard gaat met ontwikkeling van blessures. We blijven dus goed kijken naar de kwaliteit van bewegen.

De oefeningen in dit programma veranderen iedere twee maanden. In twee maanden tijd ontwikkel je als deelnemer vooruitgang. Je maakt meer herhalingen of je gebruikt meer gewicht. Na twee maanden is het tijd om een volledig nieuwe trainingsprikkel te geven aan het lichaam. Dan wisselen we dus van oefeningen.

Deze fase is uitermate geschikt om conditie op te bouwen, af te vallen of om fit te worden. Voor mannen én vrouwen!

Fase 3: Performance

 

NIEUW VANAF JANUARI 2018!

ZET VANDAAG DE EERSTE STAP!

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS PROEFLES

Jouw naam *

Jouw e-mail *

Jouw telefoonnummer *

BACK