BoksFit Kids is een mix van boksen en fitness, speciaal voor kids van 8 t/m 12 jaar. Door de unieke combinatie van boksen en fitness zal iedere training zowel uitdagend als leuk zijn. Binnen no-time zul je vooruitgang merken in zowel kracht als uithoudingsvermogen. De lessen zijn iedere week anders en zijn voor alle niveaus te volgen.

Ben je ouders van 12 jaar? Dan kun je deelnemen aan de reguliere BoksFit training.

We beginnen de les altijd met een warming-up waarmee we de hartslag verhogen en het lichaam voorbereiden op de rest van de training. Na een stukje techniek ga je aan de slag met het opbouwen van verschillende combinaties. Tijdens dit gedeelte zul je de verschillende trap- en stoottechnieken combineren, later in de les voegen we hier functionele fitnessoefeningen aan toe. Denk hierbij aan squats, lunges, push-ups en meer. De Van Gils Sport Coach zorgt ervoor dat iedereen dit op zijn/haar niveau kan uitvoeren. Al het stoot en trapwerk wordt uitgevoerd op een bokszak of pads.

De training zal eindigen met een knallende “finisher”. Dit is een laatste intensieve workout waarmee je de laatste beetjes energie kunt inzetten. Ook tijdens dit onderdeel zullen er boks- en fitnesstechnieken uitgevoerd worden.

Dus ben jij tussen de 8 en 12 jaar en wil jij samen met leeftijdsgenoten werken aan jouw fitheid d.m.v. boksen en fitness? Meld je dan direct aan voor een vrijblijvende proefles!