BoksFit is een van de populairste groepslessen bij Van Gils Sport. De unieke combinatie van boksen en fitness staat garant voor een torenhoge verbranding en een duidelijke toename in zowel kracht als conditie. De trainingen zijn uitdagend, afwisselend en vooral enorm leuk!

Iedere BoksFit training daag jij jezelf uit op jouw eigen niveau. Na een goede warming-up waarin we o.a. ingaan op de verschillende bokstechnieken is het tijd om te knallen. Je voert verschillende combinaties uit op de bokszak of pads, welke je afwisselt met functionele fitnessoefeningen (denk hierbij aan squats, buikspieroefeningen, etc.). We eindigen de training vervolgens met een uitdagende finisher waarmee jij je laatste beetje energie kunt verbranden.

Onze trainers zorgen telkens voor een nieuwe gevarieerde BoksFit les, geen enkel uur is hetzelfde. Ondersteund door stevige beats zal dit ongetwijfeld ook jouw favoriete groepsles worden!

Kort samengevat: je hartslag knalt door het dak, niet zweten is onmogelijk en Calorie├źn smelten als ijs voor de zon. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Klik hier om je direct aan te melden voor een proefles BoksFit!